Online munkaállás praxisunkbanTájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy rendelésünk a koronavírus járvány okán 2020. március 16-tól személyes találkozás nélküli elektronikus munkarendben folyik.

Online, HD minőségű videókapcsolaton keresztül (Skype, Messenger) vezetjük egyéni e-gyógytorna foglalkozásainkat.

Ez a munkarend a diagnosztikus és terápiás spektrum beszűkülésével jár, így bizonyos mozgásszervi betegségek esetében nem vállalható. Az esetek többségében azonban így is tudunk segíteni, akár heveny panaszokkal, akár makacs mozgásszervi fájdalommal küzd. 

Forduljon hozzánk bizalommal akut vagy krónikus gerinc-, nyak-, váll-, csípő-, térdfájdalom, illetve könyök-, csukló- és bokapanaszok, valamint baleset esetén alapellátásban részesült, orvosi lelettel igazolt törés, továbbá ficam, rándulás, új, illetve meglévő rehabilitációs igény esetén.

A szakmai tapasztalat most döntő jelentőségű, nemkülönben évtizedes online tanácsadói és ismeretterjesztő referenciáink.

A bejelentkezéseket – problémája összefoglalásával – a gyogytornapraxis@t-online.hu email-címre várjuk. Telefonos bejelentkezésre korlátozottan, hétköznap 13-15h között van mód ismert telefonszámunkon: +36 30 386-6667

A kétirányú hang és videókapcsolatban működő e-gyógytornához Önnek stabil internetelérésre, asztali számítógépen (webkamerával és mikrofonnal), notebook-on, táblagépen vagy mobiltelefonon futó Skype alkalmazásra, vagy Messenger fiókra és böngészőre, ill. Messenger applikációra lesz szüksége.